Menü

MATT Lubalin100 pályázat

 

Jelentkezés

Pályázati anyagok beadása:

A kinyomtatott pályázati anyag mérete 70 × 100 cm (álló formátum). A zsűri által kiválasztott pályamunkákat ebben a méretben kell majd kinyomtatni és leadni.

A zsűrizéshez első körben digitális anyagokat várunk B3-as méretben (353 × 500 mm), JPG formátumban, 72 dpi felbontással, 8-as tömörítéssel.

A fájlokat az alábbi az alábbi webhelyre kérjük feltölteni: www.aranyrajzszog.hu/aktiv-palyazatok/matt

A beküldött file-ok neve tartalmazza az alkotó nevét és a mű címét. Ha az alkotó több művet ad be, akkor egy-egy számot is. 
A file elnevezése nem tartalmazhat ékezetes betűket, nagybetűket, speciális karaktereket, illetve szóközt (például: vezeteknev_keresztnev_cim_01.jpg).

Részvételi feltételek:

A pályázaton 18. életévüket betöl­tött természetes személyek, illetve jogi sze­mé­lyek vehetnek részt. 

A pályázaton való részvétel ingyenes. Mód van csoportos pá­­lyá­zat benyújtására is, de egy pályá­zó csak egy csoportos pályázatban vehet részt. A pályázaton való részvétel egyben nyilatkozat is a pályázó részéről, hogy 1) a beadott alkotás saját munkája, és más szerzői, vagy személyiségi jogait nem érinti, illetve, hogy 2) a beadott művet, ha ez az alkotás erre a pályázatra készül, az alkotó nem publikálja sem online, sem offline felületen a kiállítás időtartama előtt. A pályázaton való részvétel 

automatikusan a pályázati feltételek elfogadását jelenti. 

Jogorvoslatnak helye nincs.

Kiállításra kerülő anyagok beadása:

A zsűri által, a kiállításra beválogatott munkák nyomtatása, be- és elszállítása a pályázó feladata és költsége. 

A nyomtatott pályázati anyagokat legkésőbb 2018. október 30-ig, hétfőn és szerdán 10-16 óra között személyesen vagy postán lehet eljuttatni az alábbi címre: DEKORATIO BRANDING / Bogányi Gergő 1077 Budapest, Rózsa u. 36. 2.em. 11-es kapucsengő

A csomagoláson jól láthatóan az alábbi felirat jelenjen meg: MATT Lubalin100

A plakátokat gondosan becsomagolva kérjük leadni. A MATT a legnagyobb gonddal jár el az alkotások védelmében, de a szállítás során keletkezett sérülésekért felelősséget nem vállal. 

Pályázat elbírálása és a zsűri:

A pályázati anyagokat a MATT által delegált szakmai zsűri fogja minősíteni. A zsű­ri által a legjobbnak ítélt munka alkotója a MATT szakmai díját veheti át. Pénzbeli díjazás nincs. A legkiemelkedőbb 50 alkotásból nagyszabású kiállítás nyílik a Graphifest keretében. 

A zsűri tagjai: David Quay a zsűri elnöke, Borzák Márton, Herr Ágnes, Katyi Ádám, Nádi Boglárka, Szász Veronika

Kiállítás:

A LUBALIN100 című kiál­lítás 2018. novem­berében nyílik a legkiemelkedőbb 50 pályaműből. 

A kiállítás megnyitója a Graphifest rendezvénysorozat részeként, az Aranyrajzszög kiállítással és díj­átadóval együtt kerül megrendezésre. 

Jelentkezés