Eddigi díjazottak

2008-as díjazottak:

Felsmann Tamás

– életmű díj
Tóth Gergely

– az utóbbi évek grafikai tevékenységéért
Kaszta Móni

– kulturális díj
Csernák Bence

– szuverén alkalmazott grafikai díj

Kaszta Móni – kulturális díj

Kaszta Móni

Felsmann Tamás – életmű díj

Felsmann Tamás

Tóth Gergely – az utóbbi évek grafikai tevékenységéért

Tóth Gergely

Csernák Bence – szuverén alkalmazott grafikai díj

Csernák Bence

Ulysses Team Kft.|logó, kisarculat és weboldal

Magánnyomozó és egyéb rokon tevékenységgel foglalkozó professzionális cég. A célja a megrendelőnek az volt, hogy a magánynyomozói szakmában egyedülállóan profi arculattal jelenjen meg mind nyomtatásban, mind a weben. Az ügyvezető felismerte, hogy nagyon fontos a profi arculat, logó és weboldal, mert új belépő a cég erre a piacra és új nagyon kell támaszkodnia a saját kommunikációjára, hogy hitelességet és profizmust sugározzon. A weboldalt tekinti az ügyvezető elsődleges ügyfélszerző eszköznek.

Orubo Kft.|logó, arculat, weboldal

A meghívásos arculati pályázatot ezzel a tervvel nyertem meg 2008. augusztusában. A pályázatban leírt brief alapján (amit a nagyon szimpatikus vállalati stratégiát megfogalmazó és magas vizuális kulturájú vezetőség írt) arra gondoltam, hogy nem egy szigorú korlátok közé szorított szín és formavilággal bíró arculatot fogok létrehozni, hanem egy színskálán belül és egy geometrikus forma segítségével a végtelenségig variálható, bármilyen kommunikációs eszközre felvihető arculati elemekkel fogok építkezni.

Ez volt a három pályázatra beadott melóm közül a legmerészebb, de szerencsére bátrak voltak és ezt választották. Szándékosan, az ügyféllel egyeztetve vásároltunk hozzá egy 2007-es, ritka groteszk betűcsaládot, hogy ne egy unalomig ismételt betű legyen a cég saját típusa. Az arculati kézikönyv alapján a házon belüli grafikusok minden arculati eszközt már önállóan is le tudnak gyártani. Digitális felületeken (web, power point prezentáció) mindig fekete az alap, de itt is működik a fehér alapon elkezdett rendszer.

ÉPTISZK Kht.|“Észak-Pesti szakképzések A-Z” kiadvány

teljesen szabad kezet kaptam a kiadvány megtervezésére és illusztrálására. Önkormányzatoknak és iskolák vezetői számára készült kiadvány, mely bemutatja az Észak-Pesti Térségi Információs Központ eddig elért eredményeit.