Menü

20. Arany Rajzszög díj tervezőgrafikai pályázat és kiállítás

Jelentkezés

Megnyitó és díjátadó: 2022. október 14. péntek, 19 óra

A kiállítás nyitvatartása: A kiállítás a megnyitó után 2022. november 6-ig, naponta látogatható a MOME Ground területén.

A kiállítást megnyitja:

Zsűrizés: A 40 fős szakmai zsűri (az ART tagjaiból illetve a javarészt már Arany Rajzszög díjat kapott alkotókból álló zsűri) online szavazatai alapján születik döntés a kiállításra bekerülő, illetve a díjban részesülő munkákról.

Pályázati feltételek: Konkrét megbízásokra, pályázatokra készült tervezőgrafikai munkák az elmúlt évekből.

A diákoktól a diploma munkák mellett, az olyan feladatokra készült alkotásokat várjuk, amelyek modellezik a valós megbízások esetében felmerülő tervezési kihívásokat, legyen szó plakátról, arculatról, csomagolásról, kiadványról, vagy weboldalról, applikációról, esetleg illusztrációkról.

Formátum: 70x100cm-es álló formátumú tabló. A weboldalról letölthető pdf (indd illetve idml file-ban is) útmutató szerint kérjük elhelyezni a tablón a munkákat. A tabló minta a képaláírást is tartalmazza (fontokat is) mérettel és elhelyezéssel együtt. Ezen mindenképpen írd rá az alkotó(k) nevét, mert a kiállításon külön képaláírás már nem lesz. Egy alkotó maximum 6db tablót adhat be. A diák munkák esetében a képaláírás kérjük tartalmazza a konzulens és az iskola nevét (esetleg rövid nevét) is.

https://www.aranyrajzszog.hu/downloads/kepalairas_sablonok_magyar.pdf

https://www.aranyrajzszog.hu/downloads/kepalairas_sablonok_folder.zip

A digitálisan feltöltendő pályamunkák: A megszerkesztett 70x100cm-es tablókat kérjük mentsétek le 72dpi felbontású, RGB jpg-be, 8-as tömörítéssel. Ezeket töltsétek fel a weboldalunkra. A feltöltött munkákra fog online szavazni a zsűri és ezek alapján lesznek kiválasztva a kiállításra kikerülő munkák.

Fontos: A file neve mindenképpen a nevezést beadó alkotó vezeték és keresztnevével kezdődjön, és tartlamazza az iskola rövid nevét (MOME, MKE, METU, VISART, KREA, stb.), de ne tartalmazzon ékezetes betűket!

Feltöltés az alábbi linken keresztül: www.aranyrajzszog.hu

Digitálisan feltöltött munkák beadási határideje: 2022. szeptember 25. 24:00

Nyomtatás: A megszerkesztett munkákat kérjük 150dpi felbontással, 70x100cm méretben kinyomtatni, és eljuttatni a gyűjtőhelyünkre: Stég Kft. 1039 Budapest, Mátyás király út 62.

Megaprint Stúdióban van lehetőség kedvezményes áron kinyomtattatni az anyagokat. Ebben az esetben a kinyomtatásra szánt anyagokat a graphifest@megaprintdekor.hu mailcímre kell elüldeni. A tablók 150 dpi felbontással (nem több-nem kevesebb) készüljenek! Természetesen itt mindenki a kedvezményes nyomtatás költségét rendezze a Megaprint felé lehetőleg átutalással. A cég csak azoknak a tablóknak a nyomtatását kezdi meg, amelyeknek rendezték a nyomtatási költségét. A Megaprint stúdióból mi, a rendezésekor elhozunk minden Arany Rajzszög kiállításra érkezett nyomatot, tehát ebben az esetben az alkotónak a leadást és a fizetést követően nincs további teendője.

Jelentkezés