Menü

XXI. Arany Rajzszög díj és pályázat

A digitálisan feltöltött munkák beadási határideje: 2023. október 19. csütörtök 24:00

Három kategóriában várjuk az alkotásokat:

  • Arany Rajzszög gyakorló alkotók munkái: ide a konkrét megbízásokra, pályázatokra készült tervezőgrafikai munkákat várjuk az elmúlt évekből.

    Jelentkezés

  • Arany Rajzszög diplomamunkák: ide a minimum három éves tervezőgrafikai képzést adó iskolák idei záróvizsga munkáit, illetve a mesterképzésben résztvevő hallgatók diplomamunkáit várjuk.

    Jelentkezés

  • Arany Rajzszög diákmunkák: ide olyan évközi munkákat várunk, amelyek már jól modellezik a valós tervezőgrafikai kihívásokat. Jöhetnek plakátok, kiadványtervek, csomagolások, cég- és márka arculatok, illusztrációk, weboldalak és applikációk.

    Jelentkezés

A megszerkesztett 70x100cm-es tablókat kérjük mentsétek le 72dpi felbontású, RGB jpg-be, 8-as tömörítéssel. Ezeket töltsétek fel a weboldalunkra. A feltöltött munkákra fog online szavazni a zsűri és e szavazatok alapján lesznek kiválasztva a kiállításra kikerülő munkák. Sablonokat idén is megtaláljátok a weboldalunkon.

Fontos: a file neve mindenképpen a nevezést beadó alkotó vezeték és keresztnevével kezdődjön.

A diák munkák esetében a file név, az alkotó neve után mindenképp tartlamazza az iskola rövid nevét (MOME, MKE, METU, VISART, KREA, stb.) is, de ne tartalmazzon ékezetes betűket!

A zsűri által beválogatott munkákból a 16. Graphifest keretében kiállítást rendezünk a MOME Ground területén, amely 2023. november 24. és december 10. között lesz nyitva.

Letölthető anyagok:

Képaláírások, sablonok (pdf)

Képaláírások, sablonok (zip)